Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1 advertentie Vliegend Museum Seppe Brussels Air Museum justairborne.com aerospacefacts.com tigerformation Stampe

Luchtvaartbeurs 21 april Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport
2018-01-23 /

Op zaterdag 21 april 2018 wordt er weer een luchtvaartbeurs georganiseerd op Rotterdam The Hague Airport. Deze beurs vindt zijn oorsprong in het najaar van 1996 toen, in samenwerking met Arinieuws Nederland, de eerste beurs werd georganiseerd onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Nog steeds is deze beurs dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het Worldhotel Wings, op Rotterdam The Hague Airport. Dit hotel is gelegen naast de terminal, adres: Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam. In het hotel zullen, in de zaal "Dreamliner" op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia's, foto's, boeken, tijdschriften, DVD's/CD's, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13, afslag 11. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage van het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis. Het vierde uur parkeren kost 1 euro, daarna 3 euro per uur. Een dagkaart kost 10 euro.

Het Worldhotel Wings is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. De RET Metrolijn E levert een verbinding naar en van de luchthaven vanaf Den Haag Centraal station en Rotterdam Centraal station. De reistijd van het RET Metro Station Meijersplein met buslijn 33 bedraagt enkele minuten. Vanaf het Centraal station van Rotterdam is de luchthaven ook bereikbaar met buslijn 33 (reisduur ongeveer 25 minuten). De bushalte bevindt zich naast het Worldhotel Wings.

Toegang tot de luchtvaartbeurs bedraagt 3 euro per persoon. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.


<-- Vorige