Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1 advertentie Vliegend Museum Seppe Brussels Air Museum nederlandstransportmuseum.nl aerospacefacts.com tigerformation Stampe

Garuda Indonesia voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot World's Best Cabin Crew
2016-07-12 / Garuda Indonesia / Anton van Rijsbergen

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, is vandaag voor het derde jaar op rij bekroond tot "World's Best Cabin Crew". Skytrax, het onderzoeksbureau dat wereldwijd onderzoek doet voor de luchtvaartindustrie, heeft deze award toegekend aan Garuda Indonesia in 2014, 2015 en nu ook 2016.

De "World's Best Cabin Crew 2016" award werd uitgereikt door CEO van Skytrax dhr. Edward Plaisted aan President en CEO van Garuda Indonesia dhr. M. Arif Wibowo tijdens het "Skytrax World Airline Awards" evenement op de tweede dag van de Farnborough International Airshow 2016.

CEO van Skytrax dhr. Edward Plaisted: "De award voor World's Best Cabin Crew valt onder de meest begeerde titels onder luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. Het drie jaar op rij behalen van deze onderscheiding is buitengewoon en ongehoord. Het management van Garuda Indonesia mag uiterst trots zijn op deze prestatie. Garuda Indonesia's cabinepersoneel levert gastvrijheid en efficiëntie op het hoogste niveau."

De onderscheiding werd aan Garuda Indonesia toegekend op basis van een wereldwijd klanttevredenheidsonderzoek onder meer dan 18 miljoen passagiers. Reizigers van over de hele wereld nemen jaarlijks deel aan 's werelds grootste klanttevredenheidsonderzoek voor luchtvaartmaatschappijen en daarmee de winnaars van de awards vast te stellen. De "World Airline Awards" staan tevens bekend als de "Passenger Choice Awards."

In februari 2016 is Garuda Indonesia voor het tweede jaar op rij door Skytrax bekroond met de status "5-Star Airline". Hiervoor ontving Garuda Indonesia van Skytrax de award "World's Best Regional Airline" tijdens de Farnborough International Airshow 2012 en "World's Best Economy Class" tijdens de Paris Airshow 2013.

Als onderdeel van het strategische programma om de vloot te revitaliseren ontvangt de Garuda Indonesia Group dit jaar een totaal van 17 nieuwe toestellen, onder welke één Boeing 777-300ER, vier Airbus A330-300, vier ATR72-600, waarnaast acht Airbus A320 voor Citilink - de "Low Cost Carrier" dochteronderneming. Aan het eind van 2016 zal de Garuda Indonesia Group vluchten uitvoeren met een totaal van 197 vliegtuigen; 144 vliegtuigen van Garuda Indonesia en 53 vliegtuigen van Citilink.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met een vloot van 144 toestellen die vanuit de vier Indonesische hubs in Jakarta, Denpasar, Makassar en Medan naar meer dan 75 wereldwijde bestemmingen vliegen in Azië, het Midden-Oosten, Australië en Europa. Garuda Indonesia is sinds 2014 lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie met 20 leden, welke toegang verschaft tot een wereldwijd netwerk met meer dan 16 320 vluchten per dag naar 1052 bestemmingen in 177 landen.