Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1
Nieuwe pagina 1 advertentie Vliegend Museum Seppe Brussels Air Museum justairborne.com aerospacefacts.com tigerformation Stampe welkom bij avianet

help


menu:

Hoe avianet.eu te gebruiken:

Op de bovenste menubalk staan de verschillende secties die op avianet.eu beschikbaar zijn: Actueel, Informatief, Links, Extra en LuchtvaartKennis.
Indien u op een van bovenstaande items klikt, wordt op de onderste menubalk het submenu zichtbaar, het eerste item van het submenu wordt dan automatisch getoond.
De door u gekozen menu/submenu-items blijven geel

submenu "Luchtvaartwereld" in het menu "Actueel":

U kunt kiezen op regio, en op categorie, in iedere willkeurige combinatie.
- Als u alleen een regio selecteert en op "Verzenden" klikt, worden alle bedrijven en organisaties in desbetreffende regio getoond.
- Als u alleen een categorie selecteert en op "Verzenden" klikt, worden alle bedrijven en organisaties die bij desbetreffende categorie betrokken zijn getoond, in alle regio's.
- Als u zowel een regio als een categorie selecteert en op "Verzenden" klikt, worden alle bedrijven en organisaties die in desbetreffende categorie horen, getoond, in de gevraagde regio.
- Als u weer alle categorieën en/of alle regio's wilt zien, selecteer dan weer "Maak een keuze ..." en klik opnieuw op "Verzenden".

In het vakje "zoeken:" kunt u een willekeurig woord of uitdrukking invullen, er wordt dan gezocht in alle variabelen, deze zoekacties zijn niet hoofdlettergevoelig. U krijgt bijvoorbeeld bij de zoekterm "am": de plaats "Amsterdam", het "Stampe en Vertongen museum", en de categorie "Luchtreclame".

De regio's zijn als volgt ingedeeld:
Nederland-Oost: Friesland, Groningen, Drente, Overijssel, Gelderland
Nederland-West: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland
Nederland-Zuid: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Vlaanderen: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen
Wallonië: Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Luxembourg, Namen; onder Wallonië valt ook het Duitstalige gedeelte van België.


Mocht u problemen en/of vragen hebben met betrekking tot het gebruik van avianet.eu, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook suggesties voor verbeteringen zijn welkom. Wij horen graag van u: info@avianet.eu